logo-building-as-600pxX600px
SERVIS VILJUŠKARA
PRODAJA REPARIRANIH VILJUŠKARA
SERVIS TELEHENDERA I RADNIH MAŠINA
PRODAJA REZERVNIH DELOVA
PRODAJA GUMA
PRODAJA TRAKCIONIH BATERIJA ZA VILJUŠKARE
logo-building-as-600pxX600px

(060) 177-0068

Firma Building-As sa sedištem u Đurđevu posluje kao preduzeće za servisiranje i prodaju svih vrsta viljuškara. Posedujemo servisne službe sa dijagnostikama koje imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa svim viljuškarima, i obavljamo servisne intervencije na području cele Vojvodine i Srbije.

Nudimo klijentima popravku, defektažu, dijagnostiku, održavanje i servis svih tipova viljuškara. Servis je opremljen dijagnostikama i alatima neophodnim za kvalitetnu i efikasnu uslugu i iza sebe ima dugu tradiciju. Takođe posedujemo „ Mobilni Servis“ za brzu i efikasnu uslugu na terenu.

U našem magacinu posedujemo veliki lager originalnih rezervnih delova za sve vrste viljuškara, i u ponudi imamo rezervne delove za skoro sve tipove viljuškara koji mogu biti isporučeni u veoma kratkom roku. Delovi za viljuškare koje isporučujemo su najvišeg kvaliteta i zadovoljavaju najviše standarde.

Sve što je potrebno je da nas pozovete i naša servisna služba će doći kod Vas i u što kraćem roku pokušati da popravi na licu mesta kvar na vašem viljuškaru.

Ukoliko Vam je potreban viljuškar na kraći vremenski period, možemo da Vam omogućimo najam viljuškara, u zavisnosti od Vaših potreba. Viljuškar u najam možete uzeti dnevno, nedeljno ili mesečno.
Close Menu