Izdaje se sprat kuće na Bagljašu, 150 e

Sprat jednospratne kuće od 100 m2 ( 3 sobe, kuhinja, kupatilo, ostava, 2 predsoblja, 2 terase, zaseban ulaz), sa korišćen jem i održavanjem dvorišta (1,5 ara), garaže i nusprostorija. Prizemlje se ne koristi. sem od strane vlasniaka koji živi u Pančevu kada povremeno dođe, ne svaki mesec i ne više od 4-5 dana.. Kuća ima trofaznu dvotarifnu struju, izvedenu kanalizaciju i mogućnost priključka na SBB ili MTS kablovsku i TV. Grejenje je moguće na struju (postoje TA peći u svim prostorijama) ili na čvrsto gorivo. Na spratu postoji kontrolni strujni sat. Stan je polunamešten: kompletna kuhinja, veš mašina, 1 soba sa regalom i ležajevima i ,,,. Obavezan ugovor i depozit u visini 2 kirije.

Continue Reading Izdaje se sprat kuće na Bagljašu, 150 e

Samsung A52s

Na prodaju Samsung A52s u perfektnom stanju, bez ijedne ogrebotine i tačkice, na ivicama još ima foliju, zaštitno staklo ima i na kameri. Sva oprema ide uz njega i maske sa slike.

Continue Reading Samsung A52s

IZDAJEM GARSONJERU U MALOJ AMERICI

IZDAJEM GARSONJERU U MALOJ AMERICI,blizu srednjih škola i fakulteta.Nalazi se na prvom spratu,ima zasebnu terasu. Kompletno je nameštena,nov nameštaj, svi aparati novi i pod garancijom.U dvorištu ima mesta za parking kao i video nadzor. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Stan se izdaje samcima uz ugovor na duzi vremenski period. Stanarina 150 e + troškovi a depozit je 100e. U cenu je uključen brzi wifi internet bez ograničenja. Pozvati na;064 64 88 111 Useljiv od 1. juna.

Continue Reading IZDAJEM GARSONJERU U MALOJ AMERICI

Kiosk

Kiosk koji je korišćen kao golubarnik, idealan za bašte i vikendice, za čuvanje alata.

Continue Reading Kiosk
Close Menu