Korak po korak – uputstvo

Registracija

Za postavljanje oglasa neophodno je da se registrujete na sajt. Registracija je veoma brza i neće oduzeti puno vremena, kasnije prilikom postavljanja oglasa je potrebno samo da se prijavite sa osnovnim podacima.

Forma za registraciju se nalazi na početnoj stranici ili kada odete na Prijavu. Možete i klikom na  REGISTRACIJA započeti proces registracije.

registracija

Za registraciju Vam je potrebno 

  • email adresa
  • Korisničko ime koje je jedinstveno
  • matični broj 
  • lozinka

Ne zaboravite da štiklirate da ste upoznati sa uslovima korišćenja i polisom privatnosti.

Kada ste popunili formu neophodno je da sa email adrese koju ste naveli potvrdite ispravnost klikom na link koji ste dobili.

Kako postaviti oglas

Posle uspešne registracije idete na dugme u desnom gornjem uglu POSTAVI OGLAS.

Prilikom unošenja podataka postoje obavezna polja koja morate popuniti jer inače nećete moći nastaviti sa sledećim korakom. Što više informacija date, to je bolje.

Vodite računa da naslov bude jasan i  precizan, kako bi korisnici lakše došli do Vašem oglasa tokom pretrage.

Kategorija je vrlo bitna kad je pretraživanje u pitanju. Ukoliko oglas postavite u pogrešnoj kategoriji vrlo je verovatno da neće biti realizovan.

Naša preporuka je da pre započinjanja procesa postavljanja oglasa pripremite fotografije predmeta koji se oglašava. Što je fotografija bolja, veća je šansa da oglas bude vidljiviji.

postavi-oglas

Zaboravljena lozinka

Na samoj prijavi idete na Zaboravili ste lozinku i unošenjem korisničkog imena ili email adrese koju ste koristili prilikom registarcije, dobićete mail gde će se nalaziti link za resetovanje lozinke.

zaboravljena-lozinka

Izmeni oglas

Da bi izmenili oglas, idete na MOJ PROFIL i kliknete na IZMENI OGLAS. Prikazaće Vam se svi Vaši oglasi i u željenom oglasu idete na dugme izmeni.

Kako postaviti oglas

Obriši oglas

Da bi obrisali oglas, idete na MOJ PROFIL i kliknete na IZMENI OGLAS. Prikazaće Vam se svi Vaši oglasi i u željenom oglasu idete na OBRIŠI. Potvrdite da želite da uklonite oglas.

izmeni-oglas

Izmeni profil

Da bi promenili podatke, idete na MOJ PROFIL i kliknete na IZMENITE PODATKE. Prikazaće Vam se forma za izmenu po

Kako postaviti oglas

Brisanje profila

Da bi obrisali profil, idete na MOJ PROFIL i kliknete na ZAHTEV ZA BRISANJE PODATAKA. Da bi neki od podataka bio obrisan ili profil popunite formu. Podaci se brišu u skladu sa zakonom.

Kako postaviti oglas

dataka.

Kako postaviti oglas